Blog

Profi gépházat keresel? Ezekkel nem lőhetsz mellé!

2020.10.20 10:33
Profi gépházat keresel? Ezekkel nem lőhetsz mellé!

Szívesen lecserélnéd elavult, kopott, régi gépházadat, de nem tudod, milyet válassz? Ez megízható, jól működő modellel akár négy-öt komplett PC-váltást is átvészelhetsz! Persze ehhez nagyon fontos, hogy a kiszemelt példány kellőképpen masszív legyen, és sok egyéb funkción felül a tökéletes szellőzésre is oda kell figyelni. Az alábbi cikkünkben most bemutatunk három gépházat, amelyek nemcsak funkciókban és dizájnban, de ár-érték arányban is kiemelkednek társaik közül, és neked sem fognak csalódást okozni!

A MODECOM OBERON PRO SILENT WHITE gépházat azoknak tervezték, akik kedvelik a tágas és funkcionális belső tereket a szép és modern dizájnnal kombinálva. A készülék belső kialakításának jól kidolgozott felépítése és az előlap tökéletesen kidolgozott részletei együttesen kiemelkedő párost alkotnak: mindamellett, hogy a belső tér tiszta marad a tápegység alatt található könnyen levehető mágneses szűrőnek köszönhetően, három fekete 120 mm-es ventilátor biztosítja az optimális légáramlást, ezzel megelőzve a számítógépház túlmelegedését. Mindezek mellett a készülék tökéletesen hangszigetelt: a zajok kiszűréséről az előlapon, az oldallapokon, és a levehető felső panelen elhelyezett zajelnyelő anyagok gondoskodnak.

MODECOM  VOLCANO CERES minősége és dizájnja kiváló alapot teremt a játékra és a multimédiás használatra szánt számítógép megépítéséhez. A készülék praktikus szerkezete lehetővé teszi a bővítőkártyák eszköz nélküli beépítését, a kényelmes kábelrendszerező pedig megkönnyíti a beltér rendben tartását.  A belső dizájn és a telepített komponensek számára praktikus megoldások állnak rendelkezésre, a jó légáramlásról pedig három beépített LED ventilátor gondoskodik. De ez még nem minden! A VOLCANO CERES lehetővé teszi a ventilátorok sebességének vezérlését a felső panelen található sebességvezérlővel, és mindemellett rendelkezik két 5,25"-es rekesszel is az optikai meghajtók számára.

A MODECOM MAG D1 DRAKKAR igazi gamereknek való: a szerszám nélküli alkatrészszerelés, a fő rekesztől elválasztott merevlemez-meghajtók számára rendelkezésre álló hely, az SSD lemeztartó tálca, és a két beépített ventilátor lehetővé teszi, hogy nagy teljesítményű számítógépet alkossunk meg. A készülék modern kialakítású előlapja tartós anyagokból készült, az oldala pedig szellőzőrácsokkal ellátott, így biztosítva az optimális szellőzést és a túlmelegedés elleni védelmet. A MAG D1 DRAKKAR számítógépház tehát  megfelel a legigényesebb játékos követelményeinek, felépítése lehetővé teszi a 240 mm-ig terjedő nagy hűtővel rendelkező vízhűtőrendszer felszerelését is.