About firm Mode Com

Biuro MODECOM

A vállalat története

MODECOM S.A. 1999 óta működik Lengyelországban. Vezető PC tok tervezőként és gyártóként kezdtük. A kezdetek óta az ágazat legjobb szakembereivel dolgozunk, akik nagyban hozzájárultak piacvezető termékeink legjobb minőségéhez; amik a PC tokok és tápegységek. 1999-ben megnyitottuk Lengyelországban európai értékesítési irodánkat, közvetlenül Európa szívében, ahol az utak kereszteződnek. Ez jó döntésnek bizonyult, mivel most képesek vagyunk egyszerűen szállítani kiváló szolgáltatásunkat, és technikai támogatást tudunk biztosítani a legnagyobb IT vállalkozásoknak Európa szerte. Csakhamar meglett az eredménye a nagy szerződések aláírásának Európa vezető PC gyártóival és hardver forgalmazóival. Előreugorva, 2001-ben kidolgoztuk saját gyártói lehetőségeinket Kínában, hogy növeljük termelési kapacitásunkat, miközben megtartjuk a koreai termékekre jellemző kiváló minőséget. Ennek elérése érdekében, a legjobb koreai szakemberekkel dolgozunk termékeink gyártási folyamatának felügyeleténél, és emellett a legtöbb nyersanyagot Koreából importáljuk. Mindez lehetővé teszi a MODECOM S.A. számára, hogy ügyfeleinek legjobb minőségű termékeit kínálja rendkívül versenyképes áron.

Magazyn MODECOM 2

A sikerhez vezető út:

A jövőt szem előtt tartva, a MODECOM folyamatosan befekteti a megkeresett tőkét a cég fejlesztésébe és az új termékek körének kiszélesítésébe. 2003-ban a cég megkezdte a 2.1-es és 5.1-es hangszóró rendszerek gyártását, amely nagy népszerűségre tett szert. Saját tervezési módunk lehetővé tette a cég számára, hogy minden évben közel 50 új, eredeti modellt mutasson be. A legjobb alapanyagok felhasználásával készült ritka és egyedi design, valamint a tökéletes irányítás vezetett 100%-os éves növekedéshez a kereskedelmi forgalomban. Az ilyen siker folyamatos kemény munka és belső kontroll eredménye, valamint a designra, az új technológiai megoldásokra és a minőségre fordított nagy figyelemé. Mindaddig, amíg ez fennáll, a MODECOM vezető marad az új megoldások bemutatásában. Sokszor mutattunk be olyan, termékeinket érintő újítást, amelyeket később szinte az összes PC tok gyártó átvett. Eltekintve az innovativitástól és a minőségre való fókuszálástól, az egyik legnagyobb előnyünk a design. Mivel a cég design cégként indult, a kezdetektől fogva vezetővé váltunk az új design megoldások bemutatásánál. Számos más kínai üzem által gyártott PC tok jelentős mértékben a mi designunkon alapszik, vagy egyszerűen csak a legjobb termékeink pontos másolatát gyártják!

 

Magazyn MODECOM

Piaci pozíció:

Jelenleg nemzetközileg a MODECOM kétségtelenül vezető PC tok gyártó és eladó. Egyre több és több tokot szállítunk a legnagyobb PC gyártóknak és hardver forgalmazóknak, más jól ismert márkaneveket kiszorítva a piacról. Varsóban a MODECOM közvetlenül a raktárából szállít egész Európába, a folyamatosan rendelkezésre álló termékeknek köszönhetően. Jelenleg mi vagyunk az egyetlen PC tok gyártók Európában, akik saját, modern összeszerelő műhellyel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk a folyamatos rendelkezésre állást biztosítani, így kiküszöbölve a gyakori termék hiányt és a tengeri szállítás miatti hosszú várakozási időt – ami jellemzően velejáró más cégeknél.

 

A jövő:

Figyelembe véve a profi személyzetünk több éves tapasztalatát és üzleti ismeretét, valamint a vállalati politika kiváló irányítását, biztosak lehetünk benne, hogy a MODECOM teljesít minden olyan követelményt, ami a technológiát, designt, minőséget és mennyiséget érinti, illetve kielégíti az ügyfelet termékeivel és versenyképes áraival. A közeljövőben, miután kibővítettük összeszerelő üzemünket, már olyan helyzetben leszünk, hogy a szállítást biztosítani tudjuk a kiválasztott PC tokokból bármilyen mennyiségben bármikor bárhová Európában.  Célunk, hogy új piacokat hódítsunk meg, valamint növeljük a részesedésünket a már meglévőkben. Cégünk a világ minden fontos számítógépes vásárán kiállít, minden alkalommal új modellt bemutatva, hogy változatlanul a látogatók figyelmének középpontjában maradjon. Ezek az eredmények nemcsak a páratlan technikai minőségnek és a tökéletes designnak köszönhetőek, hanem az együttműködések előnyös feltételeinek, a szállításnak és a garanciának is, amit a MODECOM kínál az ügyfeleinek.

Örömünkre szolgál, hogy az elégedett ügyfelek közössége egyre bővül, és reméljük, egy napon majd Ön is csatlakozik ehhez a csoporthoz.