Blog

Olcsó, de jó is? Ennek a gamer cuccnak nincsen párja!

2020.10.02 10:29
Olcsó, de jó is? Ennek a gamer cuccnak nincsen párja!

Egy szuper gamer billentyűzetet keresel, amivel közösen vívhatod meg a legnagyobb csatáid? A Modecom Volcano Hammer egyetlen küzdelemben sem fog csalódást okozni! Átszáguld a távoli galaxisokon, halálos harcot vív a földönkívüliekkel, egyszóval: ez a jó kis játszótársad nem ismer lehetetlent! A Volcano Hammer minden gombja különálló, mechanikus kapcsolót tartalmazó konstrukció: ezek a kapcsolók garantáltan előnyt nyújtanak az ellenféllel szemben! Ráadásul a teljesen állítható háttérvilágítás lehetővé teszi, hogy akár sötétben is megszorongasd az ellenfeleid: nincs több befejeztlen küzdelem vagy elhagyott csatatér.

 

MECHANIKUS BILLENTYŰZET

A mechanikus billentyűzet tökéletes megoldást nyújt a profi gamereknek: ebben a billentyűzetekben minden gomb elkülönített mechanizmussal van felszerelve, amely gyorsítja a válaszidőt, fokozza a pontosságot, és a kényelmet a használata során. A Modecom Volcano Hammer három változatban érhető el különböző kapcsolókkal:

- A blue (kék) kapcsolók kivételes pontosságot, kényelmes használatot, és jól hallható leütési hangot nyújtanak
- A red (piros) sima lineáris kapcsolók egyenletes ellenállást biztosítanak leütési zaj nélkül
- A brown (barna) kapcsolók hangja ugyan hallható, de halkabb, mint a blue kapcsolóké

KITÖRÖLHETETLEN GOMBOK
A Modecom Volcano Hammer magas minőségű gombjai kettős injektálási eljárással lettek kiöntve. A kettős injektálású billentyűk két öntött elemből készülnek. Hogy milyen előnyökkel jár ez számunkra? A betűk örökké a gombokon maradnak, akkor is, ha a billentyűzetet intenzíven használjuk.

TELJES ANTI-GHOSTING
Az anti-ghosting a virtuális szórakozás minden határát eltörli: szabadon meghívhatod a barátod egy Mortal Kombat stílusú összecsapásra akkor is, ha csak ez az egyetlen billentyűzet áll a rendelkezésetekre!

Még többet szeretnél megtudni erről a jó kis gamer kiegészítőről? Tekintsd meg tesztvideónkat, amiből az is kiderül, miért ez az egyik legjobb ár-érték arányú billentyűzet a piacon.